perjantai 20. marraskuuta 2009

Status update - osa 6 - Oh, the Lord is so good! - 20.11. 2009 17:12

Jawohl. Normikuvio taas eli tiistaina verikokeet ja ke-aamuksi osastolle. Viimekertaisen kokemuksen perusteella menin suosista taksilla ja suunnittelin että porukat hakee mut suoraan koskiin toipumaan sitten kun nyt osastolta pääsen. Nyt olin lisäksi valmistautunut keikkaan tykittämällä ihan hillittömän satsin ruokaa pötsiin, naudan sisäfilettä sun muuta.

Homma ei mennyt heti ihan putkeen kun tupa oli täynnä eikä mulle ollut vuodepaikkaa tarjolla. Vielä isompi ongelma oli se että valkosoluarvot oli ti-kokeissa vielä niin alhaalla että solumyrkkyjä ei voi edes antaa. Uudet samplet ja kolmisen tuntia odottelua. Pieni nouseva tendenssi oli arvoissa joten ottivat mut sittenkin sisään. Kuulemma oli juuri tullut jotkut uudet ohjeet joiden mukaan näinkin alhaisilla lukemilla saa sytostaatteja antaa. Sanoivat vielä että hampaat pitää laittaa välittömästi kuntoon koska sieltä voi lähteä bakteereja liikenteeseen.

Sain aika heikon huoneen, yksiön, jossa kylppärin kanssa varmaan ainakin 30 neliötä. Oma jääkaappi/pakastin, mikro sun muut wermeet. Nettikin lähti aika nopeasti toimimaan. Joku raato oli kärrätty käytävälle koomailemaan ja kysyin että ei kai sitä sentään mun tieltä oltu dumpattu. Ei kuulemma.





Safkat oli melkoista skeidaa tällä kertaa, päivällä jotain kaalilaatikkoa ja illalla lohisoppaa minimaalisella lohikontentilla, raaoilla perunoilla ja kaiken maailman ihme-juuris-kasvis-mitälie-köntsillä.

Taas veti hoitsut kumihanskat käteen kun solumyrkkypusseja käsittelivät. Some pretty nasty shit, i assume... Nyt se valonarka litku kirveli aika ikävästi. Muuten homma sujui ihan hyvin, pahoinvoinninestolääkkeet ensin, sitten 4 eri sytoa välihuuhteluilla ja lopuksi vielä 2 pussia rautaa kun hemoglobiini on alta sadan. Kädet alkaa kyllä olla jo ihan narkkaritasoa kun joka keikalla tulee 4-8 piikitystä ja ihan samaan paikkaan ei voi (ainakaan heti) pistää uudestaan.

Mutta sitten hyviä uutisia: luuydinnäytteissä EI ole syöpää. Tämä on ihan VITUN HYVÄ uutinen. Eli siis paska on pysynyt pelkässä imujärjestelmässä. Muutenhan taso olisi noussut neloseksi (=ylin) ja luuydinsiirrot sun muut on ainakin kertaluokkaa pahempi homma. Huoh. Jotain muuta häikkää sieltä kyllä löytyi. Itse asiassa halusivat paskanäytteen tutkittavaksi, kysyivät että oonko matkaillut jossain vinkuintiamaissa (jos vaikka olisin parasiitteja saanut). Well, NO! Edes venäjälle en suostuisi menemään.

Ja aina vaan paranee: pääsin kotiin yöksi! Kroppa selvästikin kesti myrkytyksen nyt aika hyvin. Kotona taas kiinteetä stuffia naamaan niin paljon kuin vain pystyi. Seuraavana päivänä (to) oli sellainen about 14 kaljapullon krapulaa vastaava olo (joskaan ei päänsärkyä kun olin särkylääkkeitä ottanut). Mieletön parannus siis viimekertaiseen verrattuna. Tänään (pe) on jo suht ok olo, ehkä noin 8 pullon krapula, mikä mun taustoilla ja massalla ei tunnu juuri missään... :D

Kelasta tuli hyväksyntä mun Gold Card(tm)-hakemukselle. Saan ilmeisesti kaikki lääkkeet joulukuuhun 2014 asti 3eur omavastuumaksulla(!). Soitin tänään (pe) hammaslääkäriaikaa, sain maanantaiksi. Heheh. Normaalistihan noihin on ilmeisesti vähintään 6-12kk jonot. Status on siis muuten oikeinkin hyvä, mutta sapettaa ihan ylettömästi etten pääse Mihemmedin keikoille! Kele!

2 kommenttia:

  1. Jahas, nyt tulikin selitys niille pitkille hammaslääkärijonoille, joista sullekin mainitsin ja missä siis itse parhaillaan roikun. Vitsi, vitsi.

    Onneks sisäfile, jopa suomalainen, on nykyään hyvin monessa paikassa tarjouksessa, niin ei tuu liian suuret kauppalaskut sulle.

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Loistava uutinen! Pelasti päivän. Enkä nyt viittaa noihin parasiitteihin, vaikka niin ehkä luulit!

    VastaaPoista